Fatmalı Kasabası Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB http://fatmaliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Fatmalı Kasabası Ortaokulu/ Fatmalı kasabası/ Merkez/ KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : VİZYONUMUZ Fatmalı Kasabası´nda verdiği eğitim ve elde ettiği başarılar sebebiyle en çok tercih edilen okul olmak. Adı başarılarla anılan bir okul olmak.
MİSYON : MİSYONUMUZ •Öğrenen bir okul oluşturmak için varız. •Öğrenmeyi öğretmek için varız . •Bilimsel düşünme, araştırma becerilerini kazandırmak için varız. •Güvenli bir okul oluşturmak için varız. •Milli kültürümüzü benimsetmek ve yayılmasına yardımcı olmak için varız. •Çevremizde eğitimin niteliğini arttırmak için varız. •Eğitimde teknolojik donanımı kullanmak için varız. •Öğrencilerimizi çağdaş yaşama hazırlamak için varız.
BAŞARILAR : 2005-2006 yılı Voleybol turnuvası birinciliği 2007-2008 eğitim öğretim yılı batı köyleri ilköğretimler arası yıldız erkekler Milli Egemenlik koşusu üçüncülüğü 2010-2011 eğitim öğretim yılı Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Şampiyonluğu 2010-2011 eğitim öğretim yılı Önsen Çok Programlı Lisesi okul tanıtım etkinlikleri kapsamında düzenlenen bilgi yarışmasında üçüncülük
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : İkili öğretim
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : Başlama: 07:00 Bitiş : 13:00
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Pansiyon :
Lojman : yok Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Kasabadan Kahramanmaraş merkeze sürekli servis bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Fatmalı Kasabası Kahramanmaraş´ın batısında Sır Barajı´nın kıyısında yer alır. Kişifli, Bekirli, Yeşilkent ve Karabörk mahallelerinden oluşur. Okulumuz Bekirli Mahallesi´nde yer alır. Yeşilkent mahallesindede ortaokul bulunmuktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 24 km
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :