KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Fatmalı Ortaokulu

Fatmalı Ortaokulu

FATMALI MAH. AKSU CAD. NO 43A ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitim sisteminin amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda; geçmişini tanıyan, geleceğine yön veren nesiller yetiştirmek.
Misyon
MİSYONUMUZ Milli ve ahlaki değerleri benimseyen, araştıran, sorgulayan, öğrenen, karakterli, dürüst, güvenilir, toplum bilincine sahip olan, kendini geliştiren bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Başlama: 08:20 Bitiş : 14:55
Kaloriferli
Mahallemizden Kahramanmaraş merkeze sürekli servis bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Fatmalı Mahallesi Kahramanmaraş´ın batısında Sır Barajı´nın kıyısında yer alır. Kişifli, Bekirli, Yeşilkent ve Karabörk mahallelerinden oluşur. Okulumuz Bekirli Mahallesi´nde yer alır. Yeşilkent mahallesindede ortaokul bulunmuktadır.